Tanıtım yazıları, içerikler, metin reklamları, advertorial reklam ve daha onlarca alanda interaktif çözümler sunan Öncel Ajans ile zirveye çıkmak tesadüf değil, çalışmanın kalitesi ile mümkün olacaktır.

Tanıtım yazıları, seo için en önemli 5 etkeni içerisinde barındırmaktadır. Yani bir tanıtım yazısından, tam anlamı ile beş fayda görecek ve sadece arama motorlarında yükselmeyecek ve bunun yanı sıra tanınmış olacaksınız.

Tanıtım yazısının faydaları nedir ?

Öncelikli olarak iyi bir tanıtım yazısı ile edineceğiniz verimleri ve bu verimlerin değerlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  1. Arama motorları için doğal backlink sağlar ; Arama motorları para ile alınmış olan linkleri sevmez. Bu nedenle doğal olarak yapılmayan çalışmalarda, hem alan siteyi ve hemde link veren siteyi cezalandırır. Bu durumda iki sitede öncelikle puan kaybına uğrayıp, kelime cezası alabilir, listede geri sıralara düşebilir ve daha bir çok farklı etkeni olabilir. En önemlisi ise direk spam cezası alabilir.
  2. Haber okurları sizi tanır ; Doğal tanıtımın en önemli etkenlerinden biri, haber okurlarının sizin haberinizi yani tanıtımınızı okuması olacaktır. Böylelikle okur sizden haberdar olacak ve ihtiyacına göre size ulaşacaktır. Bu nedenle çalışmalarınızın mutlaka profesyonelce hazırlanması gerekmektedir.
  3. Marka değerinizin artar ; Markanızın bilinirliğinin artması, yapmış olduğunuz işin sürekli yeni kişiler tarafından tanınır hale gelmesi ve daha bir çok etkeni de içerisinde barındıran bu çalışmalar ile artık markanız yani siz tanınır bir sima olacaksınız.
  4. Ziyaretçileriniz & Müşterileriniz artar ; Öncelikli olarak yukarıda ki üç maddenin hayata geçmesi ile birlikte, size asıl dönüş sağlayacak olan bu madde sayesinde, artık hem arama motorlarında yükselmenin, hem insanların sizin tanıtımlarını okumasının ve hemde markanızın & site isminizin tanınması ile birlikte, her ortamda konuşuluyor olmanızın meyvesini yemeye başlayacaksınız. Böylelikle hitiniz artacak ve her zaman hedeflerinizi arttırarak, yeni beklentiler içerisine gireceksiniz.
  5. Sitenizin & Firmanızın & Markanızın değeri artar ; Sonuç olarak işletmenizin tanınması, güçlü bir alt yapıya sahip olması, mevcut değerinin çok üstüne çıkmasını sağlayacaktır. İnternet sitesinin değeri, domain, içerik, tasarım ve dışarıdan almış olduğu tanıtım, link vb. ile değerlendirilmektedir.

Tüm bu maddeleri sizin için hayata geçiren Öncel Ajans ile artık çalışmalarınızda istediğiniz verimi alabileceksiniz.

1775 View

Leave a Comment