Çağımızın en önemi iletişim araçlarının başında hiç kuşkusuz internet geliyordur. Tabii ki internet insanların işlerini daha hızlı bir şekilde yapmalarını sağlamanın yanı sıra, yeni bir kazanç kapısı haline dönüşmüş durumda.

Öyle ki yüzlerce yıllık firmaların 1 yılda kazandıkları paraları, sadece bir kaç saat içerisinde kazanmak internet ile mümkün olmaktadır. Çünkü insanlara ne kadar iyi bir şekilde ulaştığınız ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz bir hayli önemli olmaktadır.

İşte bu önemin bilincinde olanlar için, iyi bir web sitesine sahip olmak yeterli olmayacaktır. Kaliteli bir site kendi içinde her hangi bir etkiye sahip olmayacağı gibi, önemli olan bunu insanlara ve bilhassa potansiyel müşterilerinize ulaştırmak olacaktır.

Bunu yapmanın en kolay yolu ise reklam çalışmaları yapmaktır. SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) için, en iyi çalışmaların başında Tanıtım Yazısı geliyor.

seo (arama motoru optimizasyonu)

Öncelikli olarak şunu belirtelim ki, tanıtım yazısı hem kalıcı olması ve hemde etkisi ile en fazla tercih edilen araçların başında gelmektedir.

Peki Tanıtım Yazısı ile ne kazanacaksınız ?

İşte altın anahtar bu kısım oluyor ve aşağıda liste halinde kazanacaklarımızı görelim.

  • Her şeyden önce tanıtım yazısı tamamen doğal bir çalışmadır.
  • Sitenizin değerini yani sitenize gelen linklerin ve haliyle size referans olanların sayısını arttırır.
  • Doğru yazım sayesinde, yapmış olduğunuz işi en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar.
  • Sitenizin değerini sadece link olarak değil, aramalarda da iyileştirmesini sağlar.
  • Hedef kitlenize direk ulaşmanızı sağlar.
  • Yayın yapılan sitenin okurları tarafından haberleriniz okunur.
  • PR çalışmalarında etkilidir.
  • Markalaşma için en iyi seçenektir.

ve daha bir çok avantajı bulunmaktadır. En önemlisi sitenize gelen linkler ömürlük olacağı için, belirlemiş olduğunuz anahtar kelimelerde kalıcılığınız artacak ve sürekli yükselişe geçmiş olacaksınız.

Tanıtım Yazısı Nasıl Alınır ?

Sorunun cevabı oldukça basit. Türkiye’nin en büyük networkuna sahip ve toplamda 20 bin üzerinde müşteriye, 140 bin siteye çalışma yapmış olan Öncel Ajans ile rahatlıkla beklentilerinizi karşılayacağınız tanıtımları yapmış olacaksınız.

1769 View

Leave a Comment