Yepyeni kampanyalar ile sürekli olarak sizlere hizmet veren Öncel Ajans firmamız, her bütçeye uygun olarak hazırlamış olduğu Google News Tanıtım Yazısı kampanyalarımızı inceleyebilirsiniz.

Göreceğiniz üzere, Türkiye’nin en uygun fiyatlı tanıtım yazısı kampanyalarımız ile sizlerde internet sitenizi yükseltecek ve tabi ki çok daha fazla kişiye ulaşmış olacaksınız.

Bu süreçte her anlamda kaliteyi müşterilerine sunan Öncel Ajans firmamız, tanıtım sürecinde sizlerden hiç bir beklentide bulunmamaktadır.

Tüm çalışmaları kendi içimizde organize ediyor olmamız nedeni ile siz sadece yükselmek istediğiniz anahtar kelimeleri vereceksiniz.

Eğer anahtar kelimelerinizi belirlemediyseniz, Seo Analizatörlerimiz sizin için, hedeflerinize en uygun kelimeleri belirlemekte, bu kelimeleri analiz ederek, doğru çalışmalar ile sonuca ulaşmanızı sağlamaktayız.

Bu nedenle tanıtım yazısı satın almadan önce, mutlaka bizimle görüşmeli ve uygun fiyatlı kampanyalı paketlerimizden satın almalısınız.

Tanıtım Yazısı Paket İçerikleri

  • Öncelikli olarak tüm sitelerin  google news kayıtlı, yandex news kayıtlı, dmoz kayıtlı ve yüksek alexa değerlerine sahip olduğunu belirtelim. Tabi ki tüm sitelerin pagerank değerleri yüksek olduğu gibi, ayrıca tamamı hitli sitelerden oluşmakta ve sürekli olarak güncellenmektedir.
  • Tanıtım yazısı için kullanmış olduğumuz sitelerin tamamının, Türkiye’nin en iyi siteleri arasında yer aldığı gibi, hazırlamış olduğumuz tanıtım makaleleri de bu özelliklere sahiptir.
  • İçerik pazarlama tekniklerine göre birinci sınıf, profesyonel olarak hazırlamış olduğumuz makaleler aracılığı ile yalın bir dil sayesinde, direk olarak müşteri odaklı bir şekilde ürün, hizmet tanıtımı yapılmaktadır.
  • Sitelere eklenecek yazılar, gündeme göre belirlenmektedir. Yoğun olarak belirlenen taleplere göre, arz oluşturulur ve bu arzlara göre günlük olarak yazılar eklenir.
  • Böylelikle siteniz her gün bir sitede yayınlandığı gibi, aylar sonrasında binlerce backlinke sahip olabileceksiniz. Çünkü küçük siteler, büyük sitelerden içerik aldıkları için, sizin tanıtımlarınız her türlü sitede de yer bulabilecektir.
8534 View

2 thoughts on “Uygun Fiyatlar İle Tanıtım Yazısı Satın Al



Leave a Comment