2020 yılının bu ilk günlerinde, internet sektöründe ki gelişmelerin tam hız ile devam ettiğini söylememiz yanlış olmayacaktır. Her geçen gün internet üzerinden yeni kelimelerin oluşması ile birlikte, yeni sektörlerin hayata girmesi ve kısa süre sonra bu sektörde rekabet ortamının oluşması ile birlikte, bir çok kişinin yerini kalıcı yapmak ve beklentilerini karşılamak için SEO çalışmaları yapmaktadırlar.

Türkiye’nin en iyi tanıtım yazısı ve backlink paketleri firması olarak, özellikle bizlere gelen talepler doğrultusunda, bir çok firmanın ve anahtar kelimenin analizlerini yaptığımız zaman, hem kelimelerin analizlerini yapabiliyor ve hemde çalışma yapacağımız siteyi analiz ederek, tanıtım yazısı nasıl yayınlanmalı ? sorusuna cevap buluyoruz.

Çünkü bir site yeni çalışmaya başladıysa eğer, burada mutlaka tanıtım yazıları da olsa bir anda yüklenmemeli ve zamana yaymalıdır. Ancak oturmuş bir site ise yazıların tamamını aynı gün ve hatta aynı saat dahi ekleyebilir. Bununla beraber, özellikle şunu belirtelim ki aynı durum backlinkler için de geçerli olduğu için, burada bilmeniz gereken en önemli detay bulunmuş olduğunuz sektör olmaktadır.

Ayrıca şunu da belirtelim ki, bir çok firmanın tanıtım yazısı ile reklam beklentilerini karşıladıklarını ve milyonlarca kişinin kullanmış olduğu sitelerde sürekli olarak yazılarını yayınlayarak doğru bir reklam elde edebilmektedirler. Bunun için de tanıtım yazılarınızın tam olarak bir reklam içeriği olması oldukça önemlidir.

Bu nedenle tanıtım yazısı veya backlink paketleri için ihtiyaçlarınıza doğru yön vermek istiyorsanız eğer, mutlaka analizlerinizi iyi yapmalısınız. Bir diğer tavsiyemiz ise, kendi siteniz olduğu için bu sitede ne kadar seo çalışması yaptığınızı bilmenizden dolayı, çalışmanın bir an da sitenize zarar verip vermediğini sizlerde anlayabilirsiniz.

Özellikle sağlıklı bir çalışma ile yavaş yavaş sitenizi üst sıralara taşıtmak istiyorsanız, mutlaka bu çalışmaları yaparken zamana yayılmış çalışmalar yapmalısınız. Günlük bir adet yazı ekleneceği gibi, ayrıca günlük eklemelerde farklı saatlerde de yayın yaptırmak sizin için en iyisi olacaktır. Tabi ki günlük yerine, 2 günde bir ekleme de yapabileceğiniz gibi, yapmış olduğunuz işe göre günün her saati farklı farklı sitelere veya aynı sitelere de yazınızı ekletebilirsiniz.

2041 View

Leave a Comment