Uzun bir aradan sonra herkese selamlar. Vermiş olduğumuz bu arada bir çok inceleme yaparak sizlere tanıtım yazısı satın almanın faydalarının neler olduğundan bahsetmek istiyoruz. Sizlerde böylelikle para verdiğiniz ve satın almış olduğunuz yazının, sitenize etkilerini bilecek ve bu bilgi ile birlikte, en doğru çalışmaları yapabileceksiniz. Öncelikli olarak bir çok kişinin aklında ki sorunun başında tanıtım yazısı neden faydalı olduğu geldiği için, bizde sizlere bu konuda özellikle bir çok inceleme sonucunu vereceğimiz gibi, sizlere bu konuda ki en doğru tavsiyemiz ise yazı aldığınız süreçte olacak.

Şunu unutmayın ki, siteniz için ne alırsanız alın yada nasıl bir çalışma yaparsanız yapın, bilmeniz gereken ilk kural tüm işlemleri doğru ve zamanlı yapmanızdır. Örneğin sitenize her gün üç adet içerik giriyorsanız eğer, bunu kesinlikle kesmemeli ve seo çalışmalarınızda da veriminizi buna göre almalısınız. Çünkü bir çok kişinin beklentisi, boş bir sitenin almış olduğu tanıtım yazıları ile şaha kalmasıdır ki, böyle bir şey hiç bir şekilde mümkün olmadığı gibi, size bunu söyleyenlerde ne yazık ki yalan söyleyenlerdir.

Eğer kaliteli bir iş yapmak ve sitenizi hak ettiği yere getirmek istiyorsanız, burada yapmanız gereken hem sitenize içerik girmek ve hemde sitenize çalışmalar yapmaktır. Bunu her zaman söylediğimiz için bu size ilginç gelmediği gibi, artık bildiğiniz şeyler arasına girmiş durumda. Peki bu durumda, nasıl bir tanıtım yazısı size fayda edecek yada nasıl bir tanıtım yazısı size istediğinizi verecek onu konuşalım.

Özellikle tanıtım yazısı satan alan kişilerin, sitelerini sürekli güncellemeleri ile birlikte, ilk olarak sitelerinin hitlerinde çok fazla yükselme olduğunu söyleyebiliriz. Bu raporları firmamızdan talep edebilirsiniz. İkinci olarak ise sitenizin pagerank, alexa, trustrank gibi değerlerinin yükselişe geçmesidir ki, bu sitenizin ne kadar iyi yerlere geldiğinin kanıtı olmaktadır. Ayrıca google arama motorunda ve yeni yeni kullanılmaya başlanan yandex arama motorunda, kesinlikle sıralamalarda üst sıralara çıkmanız mümkün olmaktadır.

1319 View

Leave a Comment