Bugün sizlere yepyeni bir konu ve özellikle son günlerde en çok merak edilen soruların başında “tanıtım yazısı nedir ?” “tanıtım yazısı ne işe yarar” gibi bir çok web site sahibinin merak etmiş olduğu sorulara çok basit bir cevap vereceğim. Burada vereceğim örneklemeler ile birlikte, sizlerde çok doğru işlemler yaparak sitelerinizi istediğiniz hedefe getirebileceksiniz. Öncelikle bilmeniz gereken en önemli detay bir sitenin, bir işletme mantığı ile çalışmasıdır. Çünkü işletmeler kurulur, insanlara hizmet verir ve hedefe uygun olarak çalışmalarını insanlara duyurarak en kısa sürede iş yapmaya başlar. Burada bir web sitesinin maliyeti minimum 1500 TL olmaktadır. Eğer sadece bir domain ve hosting satın alarak, kendi işlemleriniz ışığında SEO çalışmaları yaparsanız, bu size sadece okyanusta sal küreği çekmeye eş değer bir çalışma olacaktır.

Tanıtım yazısı sayesinde siteniz SEO konusunda bir adım önde!

İyi bir site sahibi olmak için, SEO konusunda öncelikli olarak ne olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi iyi bilmelisiniz. Webmaster, bir içerik editörü olmadığı için, hem 20 tane site kurayım ve hemde bunların içeriklerini ben gireyim demek, kesinlikle yanlıştır. Burada tüm çalışmaları iyi bilmeli ve sizlerde maliyetinizi doğru amaçlara uygun olarak kullanmalısınız. Örneğin, içerik konusunda başarılı iseniz eğer, kendinize bir kaç site kurar ve bu sitelere günlük içerikler ekleyerek amaca uygun çalışmalar yaparsınız. Özgün olarak girmiş olduğunuz yazılar ve sitenizin kalitesine göre kesinlikle başarılı olması kaçınılmazdır. Ancak burada başarıyı ne kadar sürede ve nasıl almak istediğiniz çok önemlidir.

Açmış olduğunuz internet sitelerine bu amaca uygun olarak belirlemiş olduğunuz hedef kelimeleriniz ile arama motorlarında sizlerde üst sıralarda yer almak istiyorsanız, yapmanız gereken sitenizi güçlendirmektir. Bunu etrafınızda ki, bir mağaza, bir avm veya bir market örneği gibi düşünebilirsiniz. Bilindiği gibi bu tarz iş yapanlar, en kısa sürede müşterilerine kendilerini tanıtmak için el ilanları ve çeşitli afişler ile insanların bilgilenmelerini amaçlamaktadırlar. Sizlerde aynı şekilde açmış olduğunuz siteleri insanlara duyurmak için, backlink almalı ve bu almış olduğunuz backlinkler ile iyi çalışmalara imza atmalısınız. Backlink genel olarak direk sizlere siteden verilen dış linklerdir. Sitenize alacağınız bu linkleri, doğru çalışmalar ile almalı ve sadece bir alana yönelmemelisiniz. İşte bunun için yapmanız gereken doğru SEO çalışmaları ile sosyal medya desteği ve tanıtım yazısı almaktır.

Maksimum performans için tanıtım yazısı tekniklerini uygulayın!

Tanıtım yazısının faydaları SEO açısından son derece önemlidir. Tanıtım yazısı sizin sitelerde direk yazılarınızın yayınlanmasına fayda sağlayacağı gibi, bu çalışma ile arama motorları botları sitenizin anahtar kelimelerine uygun olarak sizleri üst sıralara taşıyacağı gibi, bu yayınları okuyanlar sizlerin sitesine giriş yaparak, size hit olarak da geri döneceklerdir.

Bir işletmeye sadece afiş ile reklam desteği sağlamak ne kadar yararlı ? sadece el ilanı dağıtmak ne kadar yararlı ? ve sadece insanlara duyurmak için radyo, televizyon yada gazetelerde yayınlamak ne kadar yararlı ? bu soruların cevabını verdiğiniz zaman, sizlerde göreceksiniz ki, doğru bir çalışma için, ihtiyacınız olan tüm alanlarda reklamınızı yapmak ve başarıya ulaşmaktır.

Google SEO ve tanıtım yazısının önemi!

Web siteleri içinde aynı durum geçerli olduğu için, backlink ile sitelerden destek almalı, tanıtım yazısı ile milyonlara kendinizi duyurmalı ve sosyal medya ile kendinizi sürekli güncellemeli ve geliştirmelisiniz. Böylelikle sizlerde kısa süreler içerisinde hedefe ulaşacak ve başarılı bir süreç geçirebileceksiniz. Bu süreç size uzun vadede oldukça iyi kazançlar sağlayacağını unutmamalısınız. Tüm bunlar sayesinde siteniz Google SEO açısından önemli bir aşama kaydetmekle kalmayıp, sektöründe marka haline gelecektir.

3639 View

Leave a Comment