Tanıtım yazısı, sitenizde sunduğunuz hizmete yada satışını yaptığınız ürünlere ait bilgilerin yer aldığı bir içerikten sitenize link verilerek oluşturulan içeriklere denilmektedir. Tanıtım yazıları ile sizde sitenizin trafiğini arttırırken aynı zamanda anahtar kelimelerinizde arama motorlarında yükseliş sağlayabilirsiniz.

tanıtım yazısı nedir

Şunu belirtelim ki, bir internet sitesinin bir çok değere ihtiyacı vardır. Tıpkı bir çocuk gibi, önce kodlanır, daha sonra renklendirilir ve şekil verilir. Tabi site büyüdükçe şekli, renkleri ve kullanım alanları da genişleyeceğinden dolayı, işte burada bilinmesi gereken siteyi nasıl büyüteceğiniz olacaktır.

Tanıtım yazısı nedir ? sorunuzun cevabı ise tam olarak burada bulunmaktadır. Tanıtım yazısı eğer doğru yazılırsa ve doğru sitelerde yayınlanırsa, bu yazıları okuyan kişiler sizin sitenize girecek ve bu girişler ile birlikte, hem siteniz değer kazanacak ve hemde verisel olarak da sitenizin almış olduğu değerleri takip edebileceksiniz.

Tanıtım yazınızda kendinizi iyi ifade ederek, en doğru şekilde müşterilerinize yada ziyaretçilerinize ulaşabileceğiniz için, bir çok kişi sizin sitenize giriş yapmadan, neye hizmet ettiğinizi ve ne verebileceğinizi görmüş olacaktır. Genel olarak tanıtım yazısı ile ilgili yazmış olduğumuz yazılarda vermiş olduğumuz örnekler e-ticaret sitelerine ve firmalara yönelik olmaktaydı.

Ancak internet o kadar geniş ki, burada sadece belirli kişilere hizmet veren sitelerden bahsetmek yanlış olacaktır. İşte bu nedenle, şifalı bitkiler ile ilgili, yada bankacılık ile ilgili bilgiler veren bir siteniz dahi varsa, bu sitenize ziyaretçi elde etmek ve ziyaretçiler ile hedeflemiş olduğunuz noktaya ulaşmak mümkün olacağı gibi, böylelikle sizlerde hedeflediğiniz kazançları elde edebileceksiniz.

Çünkü internet günümüzde oldukça büyük bir ekonominin parçası olduğu gibi, kendi içinde de çok fazla parçalara ayrılmaktadır. Böylelikle her firmanın yada internet sitesinin kendi alanında hizmet vermesi gerektiği için, doğru çalışmalar yapmalı ve bunun için de kendini tarif etmelidir.

Bu nedenle sizlerde tanıtım yazısı ile kendinizi milyonlara duyurabilir ve hedeflerinizi en hızlı şekilde hayata geçirerek, sizlerde bulunduğunuz sektörde rakiplerinizin bir adım önünde olabilirsiniz.

 

2547 View

Leave a Comment